Om Tandlægerne på Dambakken

Om klinikken

Tandlægerne på Dambakken er beliggende i det flotte mørkegrå og gule hus, på Dambakken 10 i Birkerød med udsigt til Langedam.

Selve klinikken har ligget på adressen siden 1976 og blev overtaget af den nuværende ejer Rikke Hansen i 2008.

Klinikken har således været en del af Birkerøds bybillede i en del år og vi går derfor også meget op i, at vores patienter, nye som gamle, har en behagelig oplevelse hos os.

Klinikken har gennemgået en større og flot renovering i 2023, som gør at vi nu kan tilbyde handicapvenlige forhold samt direkte adgang fra gade niveau.

Vi har åbent tilgang for nye patienter og du er velkommen til at kontakte os eller benytte dig af vores online bookingsystem.

Vi stræber naturligvis efter at give dig den optimale behandling hver gang. Vores dygtige medarbejdere er med dig hele vejen, og laver et grundigt stykke arbejde, der gør, at du kan føle dig tryg igennem hele dit behandlingsforløb. Dette gælder både før, under og efter behandling.

Har du smerter, knækket en tand eller lignende og har brug for en akut tandlæge i Birkerød, står vi altid til rådighed telefonisk. Vi anbefaler, at du kontakter os tidligt om morgenen, da der er størst chance for at få en ledig tid samme dag.

Hvis du kontakter os med en akut situation der ikke kan ordnes med det samme, vil vi så vidt muligt forsøge at gøre dig smertefri, og give dig en ny tid hvor vi kan udbedre skaden helt.

Om os

Vi er et team bestående af 1 tandlæge, 1 tandplejer og 3 klinikassistenter.

De fleste glæder sig ikke til at komme til tandlægen og lige præcis derfor prioriterer vi den personlige kontakt meget højt. Vi giver os tid til at lytte til dig og dine ønsker.

Uanset om du skal have foretaget et tandeftersyn, eller skal have lavet en større behandling, vil du opleve en professionel og omsorgsfuld behandling hos os.

Vi gør vores bedste for at dit besøg hos os bliver så behageligt og naturligvis smertefrit som overhovedet muligt.

Vi har meget rutine i at behandle patienter med tandlægeskræk, og sætter gerne ekstra tid af til din behandling.

Kontakt os

Telefonen er åben mandag til torsdag fra 08:30-16:00,
fredag fra 08:00 til 15:00.

Du er også velkommen til at sende os en mail.