Blegning af tænder

For at kunne få foretaget en blegning, er det vigtigt, at der ikke er sygdom i dine tænder eller andre dele af mundhulen.

Er du patient hos os og kommer regelmæssigt, kender vi dig dine tænder og kan rådgive ud fra dette. Er du ny patient har vi behov for at lave en undersøgelse og evt. tage røntgenbilleder for at vurdere tændernes tilstand. Der foretages altid en tandrensning inden behandlingen for at få den bedste effekt af blegningen, (ikke inkluderet i behandlingens pris). Vi laver herefter et 3D scan af dine tænder til blegeskinnerne, hvilket typisk tager 20-30 minutter. Herefter skal du i ca. 14 dage, (Men op til 4 uger), 1 gang dagligt i 30 til 90 minutter bære dine individuelt fremstillede blegeskinner hvori der ligges et blegemiddel.

For at kunne følge hvordan farven af dine tænder ændres, tages et foto og en farveprøve af dine tænder før behandlingens start. Du kan stoppe når som helst i behandlingen, hvis du mener, at den rette farvetone er opnået.

Efter cirka 14 dage tages en ny farveprøve samt foto af dine tænder for at se effekten af blegningen. Du bør være opmærksom på, at plastfyldninger/kroner ikke ændrer sig i farven ved en blegning.

Har du plastfyldninger/ kroner i fortænderne, vil de skulle skiftes ud efter tandblegningen. Imens tandblegningen står på, kan dine tænder og tandhalse være mere følsomme. Under blegningen, samt mindst en uge efter, skal du minimere indtaget af farverige fødevarer. Det gælder således for kaffe, te, vin, tobak, rødbeder, karry osv.

Kontakt os

Telefonen er åben mandag til torsdag fra 08:30-16:00,
fredag fra 08:00 til 15:00.

Du er også velkommen til at sende os en mail.